0 خرید
Telegram: @ipcitaliano info@alirezadadfar.ir

مدارک لازم برای تشکیل پروندۀ دانشجویی در مقطع لیسانس و فوق لیسانس در دانشگاه های ایتالیایی زبانِ کشور ایتالیا

 

 دوره های کارشناسی سه ساله و دوره های کارشناسی ارشد پیوستۀ پنج ساله:

مدارکی که دانشجویان باید به مدرسۀ ایتالیایی تحویل دهند:

 

  1. ترجمۀ دیپلم پایان تحصیلات به همراه ریز نمرات چهار سال تحصیلی دبیرستان به زبان ایتالیایی (با تایید دادگستری و وزارت امور خارجه)
  2. ترجمۀ شناسنامه به زبان ایتالیایی
  3. یک نسخه کپی از کلیۀ مدارک ترجمه شده و فارسی
  4. ۵ قطعه عکس ۳*۴ رنگی  پشت نویسی شده به لاتین
  5. ۲ نسخه کپی از صفحۀ اول پاسپورت بر روی برگه A4
  6. رزومه شخصی( به زبان ایتالیایی فقط قابل قبول است )
  7. پرینت انتخاب رشته امضا شده توسط دانشجو http://offf.miur.it/pubblico.php/ricerca/show_form/p/miur
  8. گواهی زبان ایتالیایی و یک نسخه کپی از آن

کلیۀ دانشجویان موظف به مطالعۀ سایت دانشگاه منتخب خود می باشند، که در صورت نیاز، فرم آن لاین جهت معرفی خود به دانشگاه را پر نمایند.

 

 

دوره های کارشناسی ارشد ناپیوستۀ دو ساله:

 

دانشجویان متقاضی این دوره می بایست در ابتدا اطلاعات لازم در مورد ظرفیت دانشگاه ها را در سایت دانشگاه مربوطه جستجو کرده، فرم معرفی خود  به دانشگاه را به صورت آن لاین پر کرده و مدارک درخواستی دانشگاه را شخصاً به دانشگاه ارسال نمایند تا دانشگاه در جهت بررسی مدارک و ارزیابی تقریبی آن ها اقدام نماید.

قابل به ذکر است که این دانشجویان پس از مرحلۀ فوق، پیش از دریافت پذیرش تحصیلی خود از دانشگاه، باید در جهت تشکیل پروندۀ دانشجویی در تاریخ مقرر از سوی مدرسه ایتالیایی، به این مدرسه مراجعه نمایند.

 

مدارک مورد نیاز این دورۀ تحصیلی:

 

  1. ترجمۀ مدرک دیپلم به همراه ریز نمرات کامل چهار ساله به زبان ایتالیایی با مهر تایید وزارت امورخارجه و دادگستری
  2. ترجمۀ اصل دانشنامه مقطع لیسانس به همراه ریز نمرات چهار سال تحصیلی دانشگاه به زبان ایتالیایی
  3. ترجمۀ شناسنامه به زبان ایتالیایی
  4. یک نسخه کپی از کلیۀ مدارک ترجمه شده و مدارک فارسی
  5. شرح دروس رشتۀ دانشگاهی به ایتالیایی و یا انگلیسی
  6. گواهی زبان ایتالیایی و یک نسخه کپی از آن
  7. ۵ قطعه عکس ۳*۴ رنگی پشت نویسی شده به لاتین
  8. ۲ نسخه کپی از صفحۀ اول پاسپورت بر روی برگه A4
  9. رزومه شخصی ( فقط به زبان ایتالیایی قابل قبول است )
  10. پرینت انتخاب رشته امضا شده توسط دانشجو http://offf.miur.it/pubblico.php/ricerca/show_form/p/miur

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا که در تاریخ معین شده به کنسولگری تحویل داده خواهد شد:

 (تاریخ تحویل مدارک ویزا به کنسولگری در هنگام تحویل مدارک تحصیلی به مدرسه تعیین خواهد شد)

 

  1. اصل گذرنامه و یک نسخه کپی از صفحه اول ( اعتبار پاسپورت می بایست حداقل تا پایان آوریل سال ۲۰۱۶ باشد )
  2. فرم پر شده درخواست روادید (با الصاق عکس + یک قطعه عکس اضافه) که در مدرسه توسط شخص متقاضی تکمیل می گردد.
  3. کپی رزرو بلیط یا اصل بلیط به مقصد ایتالیا از تاریخ  ۱۵ تا ۳۰ آگوست.
  4. رزرو هتل از اولین روز تاریخ بلیط تا حداقل ۲۰ روز (۳ هفته) اول اقامت.
  5. دانشجو باید مدارک مالی که متعلق به خود دانشجو یا والدین – بستگان درجه یک و یا همسر خود است را به کنسولگری ارائه دهد که نشان دهنده یک منبع در آمد ثابت باشد که بتواند پرداخت هزینه های دانشجو را در طول دوران تحصیلش در ایتالیا تضمین کند. برای نشان دادن آن گردش سه ماهه آخر حساب که نشان دهنده میزان در آمد ماهیانه یک  کارمند و یا شخصی که درآمد از کار آزاد دارد (مثل : کارخانه دار و یا کسی که ملکی دارد و آن را اجاره داده و منبع درآمدش است. ) باشد که در این صورت مدارک آن نیز باید پیوست شوند. ( مثل : سند خانه که اجاره داده شده– قرارداد کاری و یا فیش حقوقی ) و مدارک شغلی پدر (در صورتی که پدر در قید حیات نباشد مدارک شغلی مادر ) نیز ترجمه شود و به کنسولگری ارائه داده شود. تمامی مدارک مالی باید ترجمه شده به زبان انگلیسی و یا ایتالیایی باشند.

 

توجه:

دانشجویان متقاضی در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته (دوره ۲ ساله) موظف به ارائه اصل مدرک لیسانس خود می باشند و هیچ مدرک موقتی قابل قبول نمی باشد.

چنانچه در مدارک و یا تحویل آنها به مدرسه تغییری صورت بگیرد بر روی سایت مدرسه اعلام خواهد گردید.

 

برای اطلاعات بیشتر می توانید هر روزه از ساعت ۱۶:۰۰ تا ۱۸:۰۰ با شماره ۲۲۸۰۷۵۸۰ تماس گرفته و یا به آدرس info@sitenrol.com ایمیل ارسال کنید .

 

“قابل توجه دانشجویان گرامی که سفارت ایتالیا و مدرسه ایتالیایی هیچ گونه همکاری با موسسات دولتی یا غیر دولتی و آژانس های هواپیمایی ندارد.”

“مدرسه ایتالیایی فقط امور مربوط به دریافت ویزای تحصیلی ایتالیا را برعهده دارد و بورس های تحصیلی ارتباطی به مدرسه ندارد.”

 “تمامی مراحل مربوط به دریافت ویزای تحصیلی توسط کنسولگری ایتالیا در تهران به صورت رایگان انجام می شود.”

 

لیست دارالترجمه های مورد تایید وزارت امور خارجه و دادگستری را در سایت زیر مشاهده فرمایید:

http://www.iaot.ir/allmembers.aspx

 

مدارک لازم برای تشکیل پروندۀ دانشجویی در مقطع فوق لیسانس و دکترا در دانشگاه های انگلیسی زبانِ ایتالیا

  • ترجمه مدرک دیپلم به همراه ریز نمرات کامل چهار ساله به زبان ایتالیایی با مهر تایید وزارت امورخارجه و دادگستری و یک سری فتوکپی کامل از کلیۀ صفحات مدارک ترجمه شده و فارسی
  • ترجمه مدرک لیسانس به همراه ریز نمرات کامل چهار ساله به زبان ایتالیایی با مهر تایید وزارت امورخارجه و دادگستری و یک سری فتوکپی کامل از کلیۀ صفحات مدارک ترجمه شده و فارسی
  • ترجمه مدرک فوق لیسانس به همراه ریز نمرات کامل به زبان ایتالیایی با مهر تایید وزارت امورخارجه و دادگستری و یک سری فتوکپی کامل از کلیۀ صفحات مدارک ترجمه شده و فارسی (برای متقاضیان مقطع دکترا)
  • اصل و کپی یکی از انواع گواهی های زبان انگلیسی

IELTS 

TOEFLE-PBT

MCHE

TOEFLE-IBT

TOLIMO

 

با حداقل نمره تعیین شده توسط دانشگاه

  • شرح دروس لیسانس اخذ شده به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (فقط برای متقاضیان دوره های فوق لیسانس)
  • دو قطعه عکس ۴× ۳ رنگی پشت نویسی شده
  • دو نسخه کپی از صفحه اول گذرنامه(کاملا” خوانا)
  • دو نسخه از پذیرش دانشگاه

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا

 

  1. اصل گذرنامه و یک نسخه کپی از صفحه اول
  2. فرم پر شده درخواست روادید (با الصاق عکس+یک قطعه عکس اضافه)
  3. یک نسخه از پذیرش دانشگاه
  4. کپی رزرو بلیط یا اصل بلیط به مقصد ایتالیا (از تاریخ ۱۵ فوریه ۲۰۱۶ به بعد)
  5. رزرو هتل (حداقل ۱۰ روز اول اقامت)
  6. مبلغ ۵.۸۱۸.۹۳ یورو سالیانه (که در مقطع فوق لیسانس برابر ۱۱.۶۳۷.۸۶ میباشد) به حساب شخص دانشجو یا یکی از والدین دانشجو. معادل مبلغ فوق الذکر به صورت ریال یا دلار آمریکا نیز پذیرفته میشود.
  7. دانشجویان مقطع دکترا رزرو بلیط و هتل را بر اساس تاریخ شروع دوره تحصیلی بایستی ارائه دهند.

دانشجویان موظفند مدارک فوق را ازتاریخ۲۰ اکتبر ۲۰۱۵ تا تاریخ ۲۰ دسامبر ۲۰۱۵ با وقت قبلی به بخش دانشجویی کنسولگری تحویل دهند

 

 

آدرس کنسولگری ایتالیا در تهران

جردن – خیابان فرزان شرقی – پلاک ۱۵

شماره تماس : ۸۸۱۹۰۱۶۰

ایمیل بخش دانشجویی:  studi.teheran@esteri.it

Share This