صفحه را انتخاب نمایید
دریافت ویزای دانشجویی

مدارک لازم برای مقطع لیسانس و فوق لیسانس پیوسته و ناپیوسته در دانشگاه های ایتالیایی زبانِ کشور ایتالیا

دوره های کارشناسی سه ساله و دوره های کارشناسی ارشد پیوستۀ پنج ساله وکارشناسی ارشد ناپیوسته:

مدارکی که دانشجویان باید  تحویل دهند:

  1. اصل تاییدیه تحصیلی مقطع دیپلم و پیش دانشگاهی.
  2. ترجمۀ دیپلم پایان تحصیلات و پیش دانشگاهی به همراه ریز نمرات چهار سال تحصیلی دبیرستان به زبان ایتالیایی (با تایید دادگستری و وزارت امور خارجه) و یا ترجمه دیپلم سه ساله به همراه ریز نمرات سه سال و ترجمه فوق دیپلم و ریزنمرات (برای متقاضیان مقطع لیسانس).
  3. ترجمۀ دیپلم پایان تحصیلات و پیش دانشگاهی به همراه ریز نمرات چهار سال تحصیلی دبیرستان به زبان ایتالیایی (با تایید دادگستری و وزارت امور خارجه) و یا ترجمه دیپلم سه ساله به همراه ریز نمرات سه سال و ترجمه فوق دیپلم و ریزنمرات (با تایید دادگستری و وزارت امور خارجه) + ترجمه مدرک لیسانس به همراه ریز نمرات کامل چهار ساله به زبان ایتالیایی با مهر تایید وزارت امورخارجه و دادگستری (برای متقاضیان مقطع فوق لیسانس).
  4. اصل و ترجمه شناسنامه به زبان ایتالیایی با مهر تایید وزارت امورخارجه و دادگستری.
  5. یک نسخه کپی از کلیۀ مدارک ترجمه شده و فارسی.
  6. اصل و کپی گواهی زبان ایتالیایی (B1/CILS).
  7. شرح دروس لیسانس اخذ شده فقط برای متقاضیان دوره های فوق لیسانس به زبان ایتالیایی یا انگلیسی که بدون تاییدیه دادگستری و وزارت امور خارجه نیز مورد تایید می باشد. (شرح دروس را از وزارت علوم و یا دانشگاه تهیه فرمایید).
  8. سه قطعه عکس ۴×۳ رنگی پشت نویسی شده ( اسم- فامیل- تاریخ تولد به لاتین).
  9. دو نسخه کپی خوانا از صفحۀ اول پاسپورت ( حداقل اعتبار پاسپورت : ماه May سال ۲۰۱۹).
  10. رزومه/ Curriculum Vitae تایپ شده به زبان ایتالیایی (نمونه آن درکتاب اسپرسو ۲ موجود است).
  11. پرینت انتخاب رشته امضا شده توسط دانشجو http://www.universitaly.it/index.php/cercacorsi/universita

نکات مهم :

  1. در صورت کامل نبودن مدارک، مرجع مربوطه از پذیرفتن مدارک معذور می باشد و مدارک را عودت می دهد.
  2. مدارک موقت به هیچ وجه قابل قبول نمی باشند.
  3. کلیۀ دانشجویان موظف به مطالعۀ سایت دانشگاه منتخب خود می باشند، که در صورت نیاز، فرم آن لاین جهت معرفی خود به دانشگاه را پر نمایند.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا نوع D برای دانشجویان رشته های لیسانس ۳ ساله ( Corsi ad Accesso Libero ) و دانشجویان فوق لیسانس دو ساله (Laurea Magistrale)

  1. اصل گذرنامه و یک نسخه کپی خوانا از صفحه اول ( حداقل اعتبار پاسپورت : ماه May سال ۲۰۱۹).
  2. فرم پر شده و تایپ شده درخواست روادیدD (با الصاق عکس + یک قطعه عکس اضافه).
  3. یک نسخه از پذیرش دانشگاه در صورت دریافت آن قبل از تاریخ مراجعه به کنسولگری برای مقطع فوق لیسانس.
  4. کپی رزرو بلیط یا اصل بلیط به مقصد ایتالیا- متقاضیان ترم اول دانشگاه بایستی بلیط را بین ۱۵ تا ۳۰ آگوست رزرو نمایند.
  5. رزرو هتل (حداقل ۳ هفته  اول اقامت) و یا Dichiarazione di ospitalità  از طرف شخص میزبان در کشور ایتالیا همراه با کپی پاسپورت و اقامت و یا کپی پاسپورت ایتالیایی.
  6. پرینت گردش ۳ ماهه اخیر شخص دانشجو و یا یکی از والدین دانشجو به زبان انگلیسی و یا ایتالیایی که این گواهی مالی نشان دهد متقاضی توانایی تامین هزینه های زندگی و تحصیل خود را در طول دوران اقامت در کشور ایتالیا دارد. ( امکان ارائه سپرده های بانکی مدت دار نیز مقدور می باشد). 
  7. توجه : فقط مدارک مالی ترجمه شده به انگلیسی و یا ایتالیایی باید دارای مهر وزارت امور خارجه و دادگستری نیز باشند.
  8. مبلغ ۵۰ یورو جهت صدور ویزای دانشجویی.

مدارک ویزا برای دانشجویان متقاضی تحصیل در رشته های پزشکی، دندانپزشکی، دامپزشکی، رشته های بهداشت و سلامت و معماری در مقطع لیسانس و لیسانس پیوسته و تمامی رشته های لیسانس ۳ ساله که امتحان ورودی (Test ingresso a numero chiuso o programmato) دارند.

  1. اصل گذرنامه و یک نسخه کپی خوانااز صفحه اول ( حداقل اعتبار پاسپورت : ماه May سال ۲۰۱۹).
  2. فرم پر شده و تایپ شده درخواست روادید شنگن C(با الصاق عکس + یک قطعه عکس اضافه).
  3. کپی اصل و یا رزرو بلیط به مقصد ایتالیا به مدت اقامت ۱۰ تا ۲۰ روز با توجه به تاریخ امتحان ورودی دانشگاه. ( لطفا” تاریخ امتحان ها بر روی سایت دانشگاهها چک شوند و بر اساس آن بلیط خریداری و یا رزرو شود).
  4. رزرو هتل برای کل زمان اقامت.
  5. پرینت گردش ۳ ماهه اخیر شخص دانشجو و یا یکی از والدین دانشجو به زبان انگلیسی و یا ایتالیایی که این گواهی مالی نشان دهد متقاضی توانایی تامین هزینه های زندگی و تحصیل خود را در طول دوران اقامت در کشور ایتالیا دارد. ( امکان ارائه سپرده های بانکی مدت دار نیز مقدورمی باشد).
  6. توجه: مدارک مالی ترجمه شده به انگلیسی و یا ایتالیایی باید دارای مهر وزارت امور خارجه و دادگستری نیز باشند.
  7. مبلغ ۶۰ یورو جهت صدور ویزا.
  8. بیمه مسافرتی برای مدت زمان اقامت.

بدینوسیله به اطلاع دانشجویانی که متقاضی تحصیل در رشته های پزشکی، دندانپزشکی، دامپزشکی، رشته های بهداشت و سلامت و معماری می باشند موظفند که در سایت www.universitaly.it ثبت نام اینترنتی انجام دهند.

 

منبع: مدرسه ایتالیایی تهران

امتیاز دهی شما به این مطلب
نمای کلی
۴.۳
  • کیفیت
  • توضیحات
  • تازگی
  • کاربردی
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)